Administrația locală brașoveană e obosită și plictisită, iar acest lucru se vede, se simte și se semnează! 

Am ieșit în weekend la vânătoare de semnături pe sub Tâmpa și m-am bucurat enorm să văd deschiderea și susținerea brașovenilor. Din câte știu (eu, acum și voi), sunt singurul candidat la Consiliul Local Brașov care are un site de campanie www.BRASOV2030.ro și care nu are un partid în spate care să îl propulseze către o funcție publică.

Știu că va fi greu. Foarte greu. De aceea, am numit campania #BRASOV2030. E nevoie de timp și de perseverență pentru a învinge obstacolele inevitabile în fața schimbării. Am intrat în politică să construiesc, să creez punți de comunicare și colaborare între brașoveni și administrația locală, să contribui la potențialul imens al Brașovului. Schimbarea depinde de noi toți, individual și colectiv, nu doar de un partid sau de un candidat. Schimbarea depinde de implicarea și susținerea comunității!

De aceea, am nevoie de sprijinul tău!

Am nevoie să descarci formularul de semnături, să îl printezi și să îl semnezi aici: 
https://bit.ly/39jTJbI

Apoi am nevoie să întrebi în stânga și în dreapta alți brașoveni deschiși către viitor să semneze la rândul lor pentru un tânăr independent.

Termenul limită pentru colectarea semnăturilor este 10 august! 

Câteva reguli pentru completarea listei: 
– toți semnatarii trebuie să aibă adresă și buletin de Brașov.
– nu e obligatoriu să fie completate toate cele 10 linii din tabel
– dacă greșești o anumită linie poți tăia și poți relua completarea următoarei linii din tabel

Oricâte semnături ai strânge, pe mine mă ajută enorm – mai ales faptul că le vei povesti apropiaților că există “un tânăr brașovean pe nume Mihai Leontescu care a terminat facultatea și masterul în Suedia, s-a întors în țară acum 7 ani și candidează independent la Consiliul Local Brașov“. Dacă îți vor spune că “nu are nicio șansă”, le poți spune că “de noi depinde, nu de alții”. Dacă doresc să îl cunoască personal, le poți spune că “organizează întâlniri cu brașovenii în fiecare miercuri și joi la Tipografia” și pot afla mai multe detalii aici: https://fb.com/mihaileontescu.ro/events

Acum 100 de ani, la vârsta de 25 de ani, Winston Churchill îi încuraja pe tinerii de atunci să-și asume responsabilitatea viitorului în care își doresc să trăiască: “Tineri și tinere de pretutindeni, ascultați și declarați cu tărie! Pământul vă aparține în deplinătatea lui! Fiți buni, dar aprigi! Sunteți mai necesari ca oricând. Îmbrăcați mantia schimbării, căci a sosit vremea voastră!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *